raaltenaar zet verwarde vrouw aan de kant

Een 52-jarige man uit de gemeente Raalte heeft woensdagmiddag een 57-jarige automobiliste uit Zwolle aan de kant van de weg gezet. De vrouw bestuurde een auto en vertoonde daarbij gevaarlijk rijgedrag. Meerdere weggebruikers moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De Raaltenaar wist de auto echter op een parkeerplaats tot stilstand te brengen, langs de Heinoseweg in Zwolle.

De vrouw was zeer verward en wist niet eens waar ze was. Eerder die dag had de politie al een soortgelijke melding gehad, maar ter plaatse troffen de agenten de auto niet meer aan. Het rijbewijs van de vrouw werd ingenomen, daarna heeft de politie haar naar huis gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.