Home / archiefcentraal / raalte krijgt beach volleybal en handbalveld

raalte krijgt beach volleybal en handbalveld

Sportpark Tijenraan in Raalte heeft, als het een beetje meezit, deze zomer nog een beach volleybal- en handbalveld. Het veld komt op terrein Brilman te liggen, tegenover de parkeerplaats bij de Rohda-velden aan de Zwolsestraat. Het veld wordt openbaar toegankelijk, dus zowel leden als niet-leden van Rohda en Kwiek kunnen op het veld terecht.

De gemeente was al langere tijd in gesprek met betrokken verenigingen, die de behoefte aan strandsporten de laatste jaren aanzienlijk zien stijgen. Omdat de aanleg van het veld onderhands aanbesteed wordt, kan de schop al snel de grond in. Met een beetje mazzel wordt het veld al in mei of juni opgeleverd.

Ook Heino krijgt een soortgelijk veld. Op dit moment is er nog geen geschikte locatie voor het veld gevonden, maar zodra er een locatie bekend is, kan daar ook begonnen worden met de aanleg. De kosten voor de aanleg van het veld in Raalte bedragen ongeveer 30.000 euro.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.