raad akkoord met drie wethouders

Naar verwachting ging de Raalter gemeenteraad donderdagavond unaniem akkoord met het voorstel van Gemeentebelangen (GB) om verder te gaan met drie wethouders. Door onder andere de kritische houding van de raad en het feit dat een geschikte opvolger niet leverbaar is, werd dit voorstel ingediend. De komende 37 maanden wordt de klus dus met drie wethouders geklaard.

De coalitiepartijen, CDA en GB, gaven aan volle vertrouwen te hebben in dit voorstel. Wim de Hair van GB: “De werkervaring is er en de chemie tussen de drie wethouders is goed.” Ook de gemeenteraad sprak haar vertrouwen uit over de drie wethouders. Wel kwamen er nog wat kritische geluiden uit de oppositie. Zo was er onder andere kritiek op het feit dat de collegepartijen na de verkiezingsuitslag maart vorig jaar wederom kozen voor vier wethouders, terwijl de gemeenteraad die noodzaak destijds in twijfel trok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.