Home / archiefcentraal / prijswinnaars eindejaarsactie heino bekend

prijswinnaars eindejaarsactie heino bekend

De Heinose Winkeliersvereniging heeft deze week de winnaars van de Eindejaarsactie hun prijzen uitgereikt. Het winkelend publiek maakte veelvuldig gebruik van de waardecheques. Naast de prijs- of productkorting van de winkeliers werden er drie hoofdprijzen getrokken.

Mevrouw Broeks uit Heino was de gelukkige winnaar van de ‘van Top tot Teen’ persoonlijke hoofdprijs. Mevrouw Broeks wordt bij elke deelnemende winkel persoonlijk geadviseerd en mag een artikel of behandeling naar keuze uitzoeken. Deze prijs is aangeboden door Haarmode ‘t Spiegelbeeld, Schoenen van Pekkeriet, Linthorst Mode, Absolute Beauty en Vincent Hartman Fotografie.

De heer Bout uit Heino won een waardecheque van 250 euro, beschikbaar gesteld door Juwelier Boerdijk en de familie Te Wierik uit Wijhe won de Bosch Accu Boormachine, beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.