Home / archiefcentraal / prestaties van alle vo scholen op internet

prestaties van alle vo scholen op internet

Carmel College Salland heeft sinds afgelopen week haar prestaties op www.carmelcollegesalland.nl staan. Aan de hand van Vensters voor Verantwoording, dat bestaat uit twintig indicatoren, worden de prestaties van de school weergeven. Cijfers als slaagpercentage, examencijfers en tussentijdse schoolverlaters worden allemaal vergeleken met het landelijk gemiddelde. Op de pagina staat ook informatie over onder andere de veiligheid op de school.

Sinds donderdag zijn niet alleen de prestaties van het CCS op internet te vinden, maar van alle scholen. Via www.schoolvo.nl kun je inzicht krijgen in de prestaties van alle voortgezet onderwijsinstellingen in heel Nederland.

Lees ook

Stations in Raalte en Heino mogelijk flink op de schop

Wens om extra intercity en betere dienstregeling kan gevolgen hebben voor indeling RAALTE – Mogelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.