prestaties van alle vo scholen op internet

Carmel College Salland heeft sinds afgelopen week haar prestaties op staging2.carmelcollegesalland.nl staan. Aan de hand van Vensters voor Verantwoording, dat bestaat uit twintig indicatoren, worden de prestaties van de school weergeven. Cijfers als slaagpercentage, examencijfers en tussentijdse schoolverlaters worden allemaal vergeleken met het landelijk gemiddelde. Op de pagina staat ook informatie over onder andere de veiligheid op de school.

Sinds donderdag zijn niet alleen de prestaties van het CCS op internet te vinden, maar van alle scholen. Via staging2.schoolvo.nl kun je inzicht krijgen in de prestaties van alle voortgezet onderwijsinstellingen in heel Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.