presentatieavond van fietstoerclub heikera

Als aanloop naar het nieuwe fietsseizoen houdt Fietstoerclub Heikera dinsdag 22 februari in het Kerkhuus te Heino de jaarlijkse Presentatieavond. Dit keer is Dick Middag, eigenaar van BikeLiFe Heino (hoofdsponsor Heikera) te gast, die een leerzame avond gaat verzorgen vol nuttige tips en wetenswaardigheden over de fietssport. De avond begint om 20.00 uur. Ook niet-leden zijn welkom.

Om iedereen nóg meer van de fietssport te laten genieten, zal Dick het een en ander vertellen over fietskleding, maar ook zaken als trainingsleer, fietstechniek et cetera komen aan de orde. Het is de bedoeling dat de avond een interactief karakter krijgt; de verdere invulling van het programma zal mede door vragen en reacties uit de zaal bepaald worden.

Daarnaast zal Dick over zijn ervaringen met het bekende fietsevenement Alpe’HuZes vertellen, waarbij geld wordt ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding door minstens zes keer op één dag de legendarische Alpe’d’Hues te bedwingen. Ook dit jaar zal vanuit Salland weer een delegatie vertegenwoordigd zijn.

Deze avond worden ook het Fietsprogramma 2011, De NFTU- lidmaatschapskaart 2011 en het NFTU- informatieblad (TEP) uitgereikt, waarin alle wielersportevenementen die het komende jaar in Nederland worden gehouden vermeld staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.