popkoor be yourself vrijdag in hoftheater

Popkoor Be Yourself maakte vorig jaar februari haar debuut in het Hoftheater. Een nieuwe ervaring, die naar meer smaakte. Op vrijdag 11 februari verzorgen de 35 zangers en zangeressen, onder leiding van Peter Smit, voor de tweede keer dit jaar een uniek optreden in het Hoftheater. Het vorige concert, eind januari, was uitverkocht.

Onder begeleiding van hun eigen band brengt het koor een gevarieerd repertoire ten gehore. De muzikale reis in het Hoftheater krijgt een vervolg onder het thema ‘Verder’. Ditmaal loodst het koor je door een programma vol verrassingen, telkens wat anders, van ballads via kleinkunst tot disco. Het belooft een originele, aparte, snelle, innemende, eigentijdse, pure, gevarieerde en verpletterende muzikale reis te worden. Voor meer informatie over het koor kun je op staging2.popkoor-beyourself.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.