politie werkt toch niet met quotum

Het politiekorps IJsselland hanteert geen bonnenquotum. Dat meldt de politie dinsdag. Eerder kwam de Telegraaf met een verhaal dat dat wel het geval zou zijn. Ook Salland Centraal meldde dat, gebaseerd op het artikel in de Telegraaf. De verklaring van de politie gaat daar echter recht tegenin.

“Het korps IJsselland kent geen bonnenquotum. Er is tussen de minister en korpsbeheerders afgesproken dat er geen bonnequota worden gehanteerd. Niet vooraf, maar ook niet achteraf via bijvoorbeeld functioneringsgesprekken. Dit is ook een aantal maanden de lijn in het korps IJsselland. De korpsbeheerder en de korpschef van IJsselland onderschrijven deze lijn,” meldt de politie in een persbericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.