Home / archiefcentraal / politie werkt nog steeds met bonnenquotum

politie werkt nog steeds met bonnenquotum

Agenten moeten 125 tot 150 bekeuringen per jaar uitschrijven. Halen zij dit niet, dan krijgen ze een onvoldoende als beoordeling. SP-Kamerlid Van Raak heeft vandaag een spoeddebat aangevraagd met minister Opstelten, omdat de partij vindt dat korpschef per direct moet worden geschorst.

De politie IJsselland laat tegenover de krant weten dat ze verwachten dat surveillerende politieagenten terugkomen met een aantal bonnen. Volgens de woordvoerder van de politie kan het niet zo zijn dat agenten die vier uur op straat lopen geen overtreding zien. Maar over het aantal bonnen zouden volgens de woordvoerder geen regels zijn gemaakt.

Het volledige artikel is te lezen op www.telegraaf.nl te lezen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.