politie schrijft 31 bonnen uit bij verkeerscontrole

De politie heeft donderdag 24 februari een verkeerscontrole uitgevoerd in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte. Tijdens die controle werden in totaal 31 boetes uitgeschreven.

Ruim de helft van alle boetes (16) werden uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel, zeven automobilisten kregen een bon voor een slecht leesbare kentekenplaat. Ook gingen er bestuurders op de bon voor het inhalen over een doorgetrokken streep, het inrijden van een eenrichtingsweg, het inrijden van een straat met geslotenverklaring, het overschrijden van de maximum snelheid, door rood licht rijden en voor niet handsfree bellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.