pleinpop festival presenteert eerste namen

De organisatie van het Pleinpop Festival in Heeten maakt de eerste namen van bands en artiesten voor het festival op 1 oktober 2011 bekend: Queenmania en Shaydie.

Queenmania geniet internationale bekendheid als de Queen tribute band met hun vertolking van alle bekende nummers van de legendarische Engelse band Queen (zoals bijvoorbeeld “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, en nog veel meer). Queenmania stond in 2003 ook al eens op het podium van het Pleinpop Festival en is dus zeker geen onbekende voor het publiek.

De tweede artiest, Shaydie, is de zangeres van de happy hardcore sounds uit de jaren negentig van nummers als ‘Rainbow In The Sky’ en ‘Luv U More’ van DJ Paul Elstak. Daarnaast is Shaydie bekend als zangeres in de groep Diva’s of Dance, met Anita Doth van 2 Unlimited, Des’ree van 2 Brothers On The 4th Floor, en Linda van T-Spoon. De laatste tijd is Shaydie ook veel te horen in de soundtrack van de bekende Turbo New Kids.

Als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rond het Pleinpop Festival, volg het festival dan op Twitter, Facebook en Hyves. Al het nieuws verschijnt als eerste op deze websites verschijnen, maar ook op het al bekende staging2.pleinpopfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.