Home / archiefcentraal / peugeot 508 al bij auto palace raalte

peugeot 508 al bij auto palace raalte

De 508, het nieuwste aanbod van Peugeot in de hogere middenklasse, wordt begin februari 2011 in Nederland geïntroduceerd, maar bij Auto Palace Raalte staat er al eentje. De vanafprijs van de Peugeot 508 Berline bedraagt 25.850 euro, die van de SW 27.500 euro.

De Peugeot 508 is verkrijgbaar in vier uitrustingsniveaus. Vanaf het eerste niveau is de Peugeot 508 al erg compleet uitgerust. Front- en zij-airbags, windowairbags voor en achter, schijfremmen rondom, ESP met Hill Start Assist en de Intelligente Tractiecontrole maken van de 508 ook een zeer veilige auto.

Het leveringsgamma begint bij de Acces met de 120pk sterke 1.6 VTi-motor met een elektronisch geschakelde zesbak. Met standaard onder andere airconditioning, radio/cd-speler met MP3/USB/Aux, centrale vergrendeling en elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, cruise control en mistlampen voor met statische lichtbundelsturing. De SW heeft standaard dakstangen.

Het tweede niveau, Active, voegt daar aan toe: climatecontrol, automatische ruitenwissers, automatisch inschakelend dimlicht, 16 inch lichtmetalen velgen en een elektrisch verstelbare lendensteun. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en de SW krijgt tevens een glazen panoramadak.

Het derde niveau, de Allure, is uitgerust met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Peugeot Connect Nav navigatiesysteem, keyless entry, keyless start, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrische parkeerrem, parkeerhulp achter en bekleding met half leer. De SW krijgt extra getinte achterruiten.

Het topmodel is de 508 GT, die uitsluitend wordt geleverde met de nieuwe 2.2 HDi met zestraps automaat. De motor levert 204 pk, De extra uitrusting ten opzichte van een Allure bestaat uit 18 inch lichtmetalen velgen met bandenspanningssensoren, meedraaiende bi-xenon koplampen met dagrijverlichting van zeven LED’s en twee chromen uitlaatstukken. Het interieur is uitgevoerd met half lederen bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en een kleuren headup display.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.