oud raaltese wint nk badminton

Van Dooremalen staat samen met dubbelpartner Jonathans op de selectielijst voor het EK voor landenteams, dat volgende week in Amsterdam gespeeld wordt. Of Van Dooremalen daar ook daadwerkelijk in actie komt, blijft nog even de vraag. Er is veel onrust in de Nederlandse badmintonwereld, omdat er tussen een aantal spelers en de badmintonbond een conflict heerst over de te voeren sponsor. Een aantal spelers wil met hun eigen merksponsor Carlton spelen, terwijl de bond een contract met Yonex heeft lopen. Tot op dit moment is nog onduidelijk welke spelers er voor Oranje in actie komen. Wel lijkt de positie van Van Dooremalen safe, want Paulien speelt standaard met Yonex.

Van Dooremalen en Jonathans bezetten in het damesdubbel de twaalfde plek op de wereldranglijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.