Home / archiefcentraal / oud raalter raadslid kandidaat provinciale staten

oud raalter raadslid kandidaat provinciale staten

Op plek 20 van de CDA-lijst staat Heetenaar Jacques van Loevezijn. Van Loevezijn was van 2007 tot 2010 lid van de Raalter raad. Hier heeft hij zich onder meer sterk gemaakt voor het thema duurzaamheid. Ook nu is zijn motto: kiezen voor de kern.

Van Loevezijn: “Voor mij betekent dit duurzame dorpen waarin leefbaarheid voorop staat. Hier gaat het ook over eigen verantwoordelijkheid. Net zoals kleine gemeenschappen door zelfwerkzaamheid de leefbaarheid op peil houden, kunnen ook wijken dit (meer) doen. Een initiatief als de wijkschouw past goed in deze beweging.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Het ideale ziekenhuis

Ik loop door de prachtige tuin met bomen en planten richting het ziekenhuis. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.