Home / archiefcentraal / oud cvdk neemt afscheid in olst

oud cvdk neemt afscheid in olst

Jansen heeft zich in Wijhe onder andere zeer ingezet voor de sanering van het Olasfa-terrein. In verband hiermee heeft hij uit handen van burgemeester Strien het fraaie glasobject ‘de IJssel’ ontvangen. Dit kunstwerk wordt uitsluitend aangeboden aan ‘bijzondere mensen, bij bijzondere gelegenheden’. In het gesprek, wat ongeveer anderhalf uur geduurd heeft, is teruggekeken op de ontwikkelingen tijdens de ambtsperiode van de oud-Commissaris. Uiteraard is er ook stilgestaan bij het huidige jubileumjaar van de gemeente Olst-Wijhe.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.