orgel en hoboconcert in heino

Hoboïste Cynthia van Leeuwen en organist Theo Tobé geven zaterdagavond 12 februari om 20.00 uur een concert in de Hervormde Kerk van Heino. Beide artiesten volgden een conservatoriumopleiding en hebben ruime ervaring met het concerteren op hun instrument.

Van Leeuwen speelde in diverse orkesten en Tobé is kerkmusicus, koordirigent en was lange tijd werkzaam als muziekdocent. Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht van componisten als C. P. E. Bach, Galuppi, Guilmant en Scheidt. Orgelsoli zullen afgewisseld worden met gezamenlijke optredens. Jongeren hebben gratis toegang. Volwassenen betalen 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.