opnieuw protest tegen plannen muziekkoepel

Het eerste plan om een muziekkoepel in Heino te plaatsen liep uit op een fiasco. Het ontwerp van Raaltenaar Jan Stapel kreeg in eerste instantie groen licht van de gemeente Raalte. Nadat bewoners bezwaar hadden gemaakt, moest de bouwvergunning ingetrokken worden. “Op korte termijn gebeurt er in ieder geval niets. Voor dit plan lijkt het einde oefening”, zegt Paul Droste, juridisch medewerker van de gemeente Raalte.

De Stichting Muziekkoepel Heino krijgt een herkansing, aangezien er in het nieuwe bestemmingsplan is opgenomen dat er een muziekkoepel komt in de Hof van Rakhorst. Buurtbewoners hebben echter wederom bezwaar ingediend. Wanneer deze zaak dient bij de Raad van State is nog niet bekend. “Dat zal wel rond de zomer gebeuren”, laat Droste weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.