Home / archiefcentraal / opfriscursus verkeersregels in middel

opfriscursus verkeersregels in middel

In het buurthuis in Middel geeft autorijschool Ton Holleboom op vrijdag 18 februari om 20.00 uur de jaarlijkse opfrisavond gaande over de theorie en verkeersregels. De laatste jaren is er op het gebied van deze regels veel veranderd, dat de rijschool het zinvol acht deze regels weer eens onder de loep te nemen.

De deelname in Middel is ook nu weer gratis. Er zijn geen consequenties aan verbonden mocht je slecht scoren. Als iemand het zou willen kan er eventueel een opfris rijles worden geregeld bij autorijschool Ton Holleboom.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.