Home / archiefcentraal / open dag dermatologisch centrum isala

open dag dermatologisch centrum isala

Het Dermatologisch centrum Isala houdt op zaterdag 5 maart open dag van 10.00 tot 15.00 uur aan locatie Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle. Bezoekers kunnen zich laten informeren over dermatologische en cosmetische behandelingen. Elke bezoeker maakt kans op één van de twee waardebonnen ter waarde van 150 euro. Parkeren is gratis. Meer informatie: www.isala.nl/dermatologie

Het Dermatologisch centrum Isala realiseert veranderingen aan het uiterlijk. Op de open dag vinden er demonstraties plaats voor de behandeling van couperose, pigment- en wijnvlekken. Bezoekers kunnen kennisnemen van de verschillende mogelijkheden en materialen om rimpels te verwijderen. Tijdens de demonstaties worden de nieuwe PDL Candela V-beam vaatlaser en de geavanceerde CO2 Exelo laser gepresenteerd. De CO2 laser wordt gebruikt bij de behandeling ter vermindering van rimpels, en voor behandelingen van huidverjonging en huidverbetering.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Home / archiefcentraal / open dag dermatologisch centrum isala

open dag dermatologisch centrum isala

Het Dermatologisch centrum Isala houdt op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 15.00 uur open dag. In gebouw A aan de Dr. Spanjaardweg 29 in Zwolle kunnen bezoekers kunnen zich laten informeren over dermatologische en cosmetische behandelingen. Elke bezoeker maakt kans op een van de twee waardebonnen ter waarde van 150 euro. Parkeren is gratis. Voor meer informatie kun je op www.isala.nl/dermatologie kijken.

Het Dermatologisch centrum Isala realiseert veranderingen aan het uiterlijk. Op de open dag vinden er demonstraties plaats voor de behandeling van couperose, pigment- en wijnvlekken. Bezoekers kunnen kennisnemen van de verschillende mogelijkheden en materialen om rimpels te verwijderen. Tijdens de demonstaties worden de nieuwe PDL Candela V-beam vaatlaser en de geavanceerde CO2 Exelo laser gepresenteerd. De CO2 laser wordt gebruikt bij de behandeling ter vermindering van rimpels, en voor behandelingen van huidverjonging en huidverbetering.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.