open dag bij heinose carnavalsgroepen

De deelnemende groepen zijn te vinden aan de Dorpsstraat in het voormalig pand van Autobedrijf van Dijk (Springplank), Hogebroeksweg 33 (De Dolfijn), L.J. Costerstraat 27 E (Gruppeteam), Velnerweg 9 (’t Giet Löss) en ’t Zeegsveld 2 (de Sökkestoppers).

De groepen zijn tussen 10.00 uur en 15.00 uur te bezoeken. De initiatiefnemers hopen het bouwen van wagens te stimuleren en het publiek de gelegenheid te bieden om de techniek in de wagens te bekijken. In een grotere carnavalswagen wordt vaak al honderden uren aan vrijwilligerswerk gestoken. Daar staat tegenover dat het vaak gezellig, leuk en creatief werk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.