Home / archiefcentraal / opel corsa color edition bij voskes

opel corsa color edition bij voskes

De nieuwe Opel Corsa Color Edition staat binnenkort in de showroom bij Autobedrijf Voskes in Raalte. Het is een sportieve, groenere auto met een kleurrijk uiterlijk. Deze nieuwe uitvoering is zeer rijk uitgerust en zal de Corsa White Edition vervangen.

De Corsa Color Edition is uitsluitend als driedeurs model verkrijgbaar en is beschikbaar in vier kleuren: Black Sapphire, Casablanca White, Sunny Melon en Magma Red. Ook kan de klant ervoor kiezen alleen het dak in de kleur Black Sapphire uit te laten voeren en dit te combineren met de carrosseriekleur Casablanca White, Sunny Melon of Magma Red. De standaarduitrusting van de Opel Corsa Color Edition omvat onder meer airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met bediening vanaf het stuurwiel, sportstoelen voorin, een multifunctioneel en met leder bekleed stuurwiel en een veiligheidspakket.

Daarnaast valt hij op door zijn geringe uitstoot vanaf 129 gram CO2 per kilometer – goed voor een milieulabel B – en zijn lage bijtelling van 20 procent. Overigens geldt voor alle Corsa-varianten dat ze in de 20 procents bijtellingscategorie vallen. Verder onderscheidt de Corsa Color Edition zich door zijn donkergetinte achterste zijruiten en achterruit, een zwarte grille, donkere achterlicht- en koplampbehuizing, een chromen uitlaatsierstuk, mistlampen voor, aluminium pedalen en lichtmetalen 16-inch velgen. De nieuwe, handgeschakelde 1.4-liter benzinemotor met een vermogen van 74 kW/100 pk en een CO2-uitstoot van 129 g/km vervangt zijn 66 kW/90 pk sterke voorganger (die nog een CO2-uitstoot van 139 g/km kende). Meer vermogen dus, maar minder uitstoot. En daarvoor wordt de Opel Corsa Color Edition beloond met een groen milieulabel B. En door zijn lage bijtelling van 20 procent wordt ook de zakelijk rijder op zijn wenken bediend. De Corsa Color Edition, die desgewenst leverbaar is met een automatische transmissie, is er vanaf 15.495 euro. Vanwege de uitbreiding van het Opel Corsa-gamma met de sportieve ‘Color Edition’, zijn de Corsa-uitvoeringen Sport en GSi niet meer leverbaar.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.