omni mobilae presenteert uniek lesmateriaal

Omni Mobilae en Landstede Zwolle opleiding ‘Sport en bewegen’ hebben woensdagmiddag een uniek project in Nederland gepresenteerd bij Outdoorbedrijf Omni Mobilae. Onder toeziend oog van burgemeester Piet Zoon, middenstanders uit Raalte en Zwolle, studenten van de Landstede en eigenaren van outdoorbedrijven ontving Maya Vos van uitgeverij Agentschap.nl het eerste exemplaar van het hand- en werkboek ‘Mud camp’.

“Het boek moet studenten helpen niet alleen een activiteit te kunnen leiden, maar ook een echt project op te zetten met echt geld, dilemma’s en de daarbij behorende stress”, zegt Peter Oude Vrielink, eigenaar van Omni Mobilae. “Het is belangrijk dat ze niet alleen een trucje kunnen, maar ook meedenken met het bedrijf. Op die manier moet de brug te werk en leren verkleind worden. Het bedrijfsleven vraagt mensen die breed inzetbaar zijn en snappen hoe de markt werkt. Dit project werkt daar aan en is een gat in de markt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.