olster accordeonvereniging voor volle zaal

De Olster Accordeonvereniging KNA heeft zondagmiddag voor een volle zaal in het Holstohus in Olst haar kunsten ten gehore gebracht. Onder leiding van dirigent Janny Meijerink opende de vereniging, opgericht in 1946, met de KNA-mars van J.A. Roelofs. Daarnaast werden er een aantal andere nummers gespeeld en was er een optreden van de Sallandse Folklore Dansgroep.

Na de pauze werden er onder andere nummer van Mozart, Billy Joel en John Lennon gespeeld. Muziek uit eigen land mocht natuurlijk niet ontbreken, dus werd ‘Tulpen uit Amsterdam’ ten gehore gebracht. Fotograaf Alex Schokker nam een foto van de fanatieke muzikanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.