Home / archiefcentraal / olstenaar betrokken bij tractorongeval

olstenaar betrokken bij tractorongeval

Bij een aanrijding tussen een tractor met dubbele aanhanger en een personenauto op de N34 bij Stegeren zijn maandagavond twee gewonden gevallen. De bestuurder van de tractor, een 44-jarige man uit Olst, bleef ongedeerd. De tractor kwam uit de richting Hardenberg. Volgens de bestuurder reed de hem tegemoetkomende auto te veel naar links.

Hij probeerde daarom zelf nog richting de berm te sturen, maar kon niet voorkomen dat de auto op de tractor botste. Door de klap liep de tractorband van de velg, met als gevolg dat de tractor een ruk naar links maakte en de aanhanger kantelde. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de personenauto en een 78-jarige inzittende uit Ommen werden voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.