nikkie claasen wint metamorfosewedstrijd

De lezers van Salland Centraal mochten stemmen op de volgens hen meest geslaagde metamorfose. Nikkie Claasen kreeg in totaal 195 stemmen. Ze toonde zich blij verrast. “Hartstikke mooi! En het was ook nog eens ontzettend leuk om mee te doen.”

Aan haar verkiezing is ook een prijzenpakket gekoppeld. Van Inmind heeft Nikkie een goody bag ontvangen; van café Neuf een waardebon; van Shoeby, Just 4 You en Tamaris cadeaubonnen; van 4 Every Body krijgt ze een ontspannende schoonheidsbehandeling; van Hairstyling Mariël nog een metamorfose en van Stefan Kemper een fotoafdruk op canvas.

Hairstyling Mariel heeft voor alle kandidaten nog een presentje klaarstaan. Deze kunnen zij persoonlijk afhalen. “Wij danken alle kandidaten voor hun inzet en deelname en kijken uit naar de volgende edities”, vertellen Mariël en Stefan, de initiatiefnemers van de metamorfoseactie. Aanmelden voor de volgende actie kan nog steeds bij maureen@sallandcentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.