Home / archiefcentraal / nieuwe website van gemeente raalte online

nieuwe website van gemeente raalte online

Afgelopen jaar is gewerkt aan het verbeteren van de website. De site was duidelijk aan vernieuwing toe. Zo waren er veel klachten over de toegankelijkheid van de site. Hiernaast worden de landelijke eisen voor gemeentelijke websites steeds hoger. De gemeente Raalte heeft in haar nieuwe site de landelijke webrichtlijnen zoveel mogelijk toegepast.

De gemeente heeft zowel de vormgeving als de structuur van de website aangepast. Bij dit proces is de klankbordgroep Dienstverlening, die bestaat uit inwoners van Raalte, betrokken. Hun inbreng heeft een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van de nieuwe site.

In februari worden met de klankbordgroep de eerste bevindingen van de nieuwe site te besproken en eventuele verbeteringen aangebracht. De gemeente hoort graag wat de bezoekers vinden van de nieuwe site. Opmerkingen over de nieuwe site kunnen gemaild worden naar info@raalte.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dianne Pol (0572-347799).

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.