nieuwe bomen in de franciscushof

Naast het planten van 400 jongvolwassen bomen van zo’n 4 meter hoog, wordt op dit moment ook circa 15.000 m2 nieuw bosplantsoen aangeplant. Het gaat dan om groepjes jonge boompjes die in de loop der jaren uitgroeien tot volwassen bomen. De meeste aanplant wordt nu gedaan langs de N35 en langs de Knapenveldsweg. De overige ruim 11.000 m2 wordt in een later stadium geplant.

In de Franciscushof worden de komende jaren circa 350 woningen gebouwd. De verkoop van de eerste vrije kavels start binnenkort. Inschrijven op de gemeentelijke wachtlijst voor de Franciscushof kan tot 23 maart. Dit kan via de website van de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.