nieuw tenue voor dansgroepen sokkestoppers

De drie dansgroepen van Carnavalsvereniging De Sökkestoppers zijn in een nieuw tenue gestoken. De Ministars (4 to 8 jaar), De Dansmariekes (vanaf 9 jaar) en de Showgirls (vanaf 15 jaar) zijn door Neplenbroek Meubelstoffering uit Heino voorzien van een heerlijke warme fleesjas.

Onder leiding van het enthousiaste trio Marije Krosman, Lian Burink en Esmee Krosman wordt er iedere maandagavond veel werk verzet om nieuwe dansjes in te studeren. De dansgroepen brengen het ingestudeerde in de praktijk tijdens de prinswisseling, gala-avond en diverse uitwisselingen en natuurlijk de carnavalsdagen zelf.

Nico Neplenbroek met dochter Marin in de gelederen vond het tijd dat ook de dansgroepen er professioneel en warmpjes bijlopen tijdens en na de optredens. “We zijn een professionele vereniging en hebben alles goed voor elkaar, dan mogen we de jongsten van onze vereniging niet vergeten”, aldus de kersverse uitvinder van de lantaarnpaal airbag. Meer informatie over de dansgroepen van de Sökkestoppers kun je vinden op staging2.sokkestoppers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.