muziek en cabaret in hoftheater

‘Laagland’ is een muziektheatervoorstelling van Ricky Koole en Leo Blokhuis, het vervolg op de succesvolle theatervoorstelling ‘Harmonium’. Ricky is vooral bekend als actrice en zangeres, Blokhuis is bekend als popmuziekconnaisseur van ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Top 2000 à Go-Go’. De twee, in het dagelijks leven een stel, presenteren die avond een ‘persoonlijke ontdekkingstocht door de verlaten uiterwaarden van de muziek’. Ricky zingt en Leo vertelt. Ze worden begeleid door een uitgebreide band. ‘Een programma over heimwee en verlangen en over liedjes die grenzen over gaan, rivieren oversteken maar zich altijd bewust blijven van hun wortels’. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 19 euro.

Sanne Wallis de Vries treedt op zaterdag 5 februari op in het theater in Raalte. Kaka Passa is een van de laatste shows waarmee zij door het land toert. Want de comédienne heeft besloten om het na deze show voorlopig wat rustiger aan te doen. In een interview met de Leeuwarder Courant lichtte Sanne haar beslissing toe: ”Het podium is niet meer zo heilig. Mijn gezin is nu het centrum van mijn leven.”

Sanne heeft tot nu toe vijf cabaretvoorstellingen gemaakt waarvan Sop, Zin, Stuk en Best op de televisie waren te zien. Daarnaast bracht zij in het satirische televisieprogramma’s Kopspijkers en Koefnoen vele typetjes tot leven. In Kaka Passa worden vier generaties vrouwen geportretteerd. Door de taal wordt duidelijk om welke generatie het gaat. Door haar scherpe teksten en maatschappijkritische blik bewandelt Sanne ook in deze show weer vele nieuwe wegen. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.