Home / archiefcentraal / middel viert carnaval een week eerder

middel viert carnaval een week eerder

Carnavalsvereniging Middelsloekers uit Middel organiseert ook dit jaar weer een vroegtijdig carnavalsfeest. Op zondagmiddag 27 februari wordt de zesde editie van ‘Kleintje Carnaval’ gehouden. Ook nu kiezen de Middelsloekers er weer bewust voor om een week voor de officiële carnavalsfeesten hun feestje te organiseren, zodat de naburige carnavalsverenigingen alvast een voorproefje kunnen nemen.

Daar waar andere verenigingen een prinsenbal of gala-avond organiseren om de nieuwe prins te lanceren, doen ze bij de Middelsloekers alles in een keer op deze zondagmiddag. Prins Ronald de Eerste zal op een passende wijze uitgeleid worden en vervolgens doet de nieuwe prins omstreeks 15.30 uur zijn intrede.

De muziek wordt tijdens het kleintje carnaval verzorgd door ‘De Dolle Olifant’ DJ Bart Schotman. Ook een imitator van Frans Duits zal optreden en het regionaal bekende duo ‘Feestlift’ maakt het feest helemaal compleet.

De Middelsloekers zetten de deuren in het buurthuis, deze middag omgedoopt tot

Sloekersburcht, vanaf 15.00 uur wijd open voor ieder die het eerste kleintje carnaval uit de regio van dit jaar wil komen vieren.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.