met salland centraal naar eagles den bosch

Salland Centraal houdt in samenwerking met Go Ahead Eagles weer een prijsvraag. Inzet: Drie keer twee toegangskaarten voor de wedstrijd Go Ahead – Eagles – FC Den Bosch. Wil jij vrijdag 18 februari om 20.00 uur in de Adelaarshorst in Deventer zitten, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Bij welke club speelde FC Den Bosch-trainer Alfons Groenendijk vroeger niet?

A) Sparta Rotterdam

B) AFC Ajax

C) Feyenoord Rotterdam

Mail het goede antwoord voor donderdag 12.00 uur naar redactie@sallandcentraal.nl. Zet in het mailtje wel je naam, telefoonnummer, adres, postcode en woonplaats. Winnaars krijgen een mailtje van de redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.