Home / archiefcentraal / met een brief vrij van twee belastingen

met een brief vrij van twee belastingen

Inwoners van de Marle en Welsum kunnen sinds 1 januari met één brief kwijtschelding voor zowel gemeentelijke belasting als waterschapsbelasting aanvragen. Eerder moesten de inwoners twee aparte aanvragen indienen, omdat het waterschap en de gemeente twee andere normen hanteerden. Die norm is nu gelijk gesteld. Deze vernieuwing gaat alleen op voor inwoners van Marle en Welsum, omdat die plaatsen onder Waterschap Veluwe vallen. Voor inwoners van andere dorpskernen bestond deze regeling al, omdat die dorpen onder Waterschap Groot Salland vallen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.