Home / archiefcentraal / met 110 kilometer over de parallelweg

met 110 kilometer over de parallelweg

De politie heeft woensdagmiddag twintig bekeuringen uitgeschreven bij een verkeerscontrole op de Heinoseweg in Raalte. Eén bestuurder raakte zijn rijbewijs kwijt toen hij met meer dan 110 kilometer per uur over de parallelweg langs de N35 reed. Drie anderen kregen een bon omdat ze harder dan 90 reden over diezelfde weg.

Vier bestuurders gingen op de bon omdat ze niet handsfree belden, vier omdat ze geen gordel omhadden en drie fietser kregen een bon voor het fietsen zonder licht. Daarnaast schreef de politie bonnen uit voor het niet stoppen voor een voetgangersoversteekplaats, onvoldoende rechts houden en het overschrijden van de constructiesnelheid.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.