meiden in de make up bij traxx

Meiden tussen de 12 en 18 jaar kunnen op woensdag 23 februari een workshop make-up volgen in jongerencentrum TraXX in Raalte. De workshop wordt gegeven door een professioneel visagiste. De avond duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. Deelname kost 5 euro.

Als je dansen leuker vindt dan make-up, dan kun je op 25 februari meedoen aan het Wii Just Dance toernooi. Hier zijn jongeren van 14 tot 21 jaar welkom. Om 19.00 uur gaan de deuren van het jongerencentrum open, om 22.30 uur is de winnaar bekend.

Voor beide activiteiten moet je je van tevoren opgeven. Dit kan via 0572-363191 of irozendal@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.