Home / archiefcentraal / man 7000 euro lichter na diefstal pinpas

man 7000 euro lichter na diefstal pinpas

Op 19 juni is er met de pas bij de Rabobank Noord Twente geld van zijn rekening gehaald en op 20 juni een aantal malen in Amsterdam, bij Grens Wissel Kantoor (GWK) Express Damrak, GWK TX Victoria, GWK Hal station NS, GWK Leidseplein en bij Change Express Leidseplein.

Van degene die het geld heeft opgenomen, zijn beelden gemaakt met beveiligingscamera’s. De politie is op zoek naar mensen die meer weten van deze fraude of die de persoon kennen die de opnames heeft gedaan. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Twente, Team Hellendoorn/Nijverdal, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.