Home / archiefcentraal / lydia wint de wedstrijd van de week

lydia wint de wedstrijd van de week

Lydia heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Als enige voorspelde zij de uitslag van de wedstrijd tussen Wijhe ’92 en ATC ’65 goed. Iets meer dan een half uur voordat de wedstrijd begon, wierp Lydia een blik in haar glazen bol.

Deze glazen bol vertelde haar dat de uitslag 0-3 zou worden. En zo geschiedde. De wedstrijd tussen ATC en Wijhe zat bomvol belangen, de teams zijn namelijk directe concurrenten van elkaar op de ranglijst. Door het verlies van Wijhe, is ATC de ploeg op de ranglijst gepasseerd. Toch nog geen man overboord voor Wijhe, want de ploeg mag nog twee wedstrijden inhalen en staat slechts 1 punt achter op ATC. Wijhe staat momenteel tiende in de Tweede Klasse J, met 15 punten uit 13 wedstrijden.

Woensdag is er weer een nieuwe ronde in de Wedstrijd van de Week. Vanaf 12.00 uur kun je weer een gokje wagen. Daarvoor verschijnt een nieuw artikel op deze site.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.