lydia wint de wedstrijd van de week

Lydia heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Als enige voorspelde zij de uitslag van de wedstrijd tussen Wijhe ’92 en ATC ’65 goed. Iets meer dan een half uur voordat de wedstrijd begon, wierp Lydia een blik in haar glazen bol.

Deze glazen bol vertelde haar dat de uitslag 0-3 zou worden. En zo geschiedde. De wedstrijd tussen ATC en Wijhe zat bomvol belangen, de teams zijn namelijk directe concurrenten van elkaar op de ranglijst. Door het verlies van Wijhe, is ATC de ploeg op de ranglijst gepasseerd. Toch nog geen man overboord voor Wijhe, want de ploeg mag nog twee wedstrijden inhalen en staat slechts 1 punt achter op ATC. Wijhe staat momenteel tiende in de Tweede Klasse J, met 15 punten uit 13 wedstrijden.

Woensdag is er weer een nieuwe ronde in de Wedstrijd van de Week. Vanaf 12.00 uur kun je weer een gokje wagen. Daarvoor verschijnt een nieuw artikel op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.