Home / archiefcentraal / luttenberg tijdelijk centrum van groene vingers

luttenberg tijdelijk centrum van groene vingers

Luttenberg is tot en met maandag het centrum van de groene vingers van Salland. Vrijdagmiddag is de tweejaarlijkse Tuinexpo van start gegaan. Wethouder Ben Haarman opende de expo door een stuk schors van een stam te zagen. Van achter het schors verscheen het nieuwe logo van de Tuinexpo.

De zestiende editie van de expo heeft bijna zeventig standhouders naar Manege de Luttenberg getrokken. Naar verwachting komen er tussen vrijdagmiddag en maandagmiddag zo’n 10.000 bezoekers een kijkje nemen.

De openingstijden van Tuinexpo Salland zijn vrijdag van 14.00 uur tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur, zondag van 10.00 uur tot 18.000 uur en maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Parkeren is gratis.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.