linda holtmaat veertig jaar

Als je door de Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte rijdt, lijkt het alsof ze bij de familie Holtmaat vergeten zijn om de kerstversiering weg te halen. Niks is minder waar. De verlichting is maandagavond opgehangen. Linda Holtmaat viert namelijk haar veertigste verjaardag.

Haar man Peter ging samen met zijn kameraard Hans List aan de slag om de boel te versieren. Boven het raam van het huis prijkt een groot bord met lichtgevende letters “Linda”. Geen twijfel over mogelijk voor wie die versiering bedoeld is dus. En hoewel het uiterst brutaal is om een dame naar haar leeftijd te vragen, bestaat daar ook geen enkele twijfel over, op het tweede bord, net zo lichtgevend als de andere, staat namelijk “40”.

Nadat de versiering was opgehangen wilden beide dochters van de familie nog wel even met moeders op de foto. Demi en Noa trokken hun beste kloffie aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.