lijk gevonden in soestwetering zwolle update

Update 17:58:

Het stoffelijk overschot, dat vanochtend werd aangetroffen in de Soestwetering nabij de Zuthemerweg, is van een 60-jarige man uit Wijhe. Tijdens de sectie op het lichaam werd geen enkele indicatie voor een misdrijf aangetroffen. De man uit Wijhe was sinds 29 november vermist. Er wordt rekening gehouden met een geval van suïcide. Het lichaam heeft langere tijd in het water gelegen, maar het is niet exact na te gaan hoe lang.

Voorbijgangers ontdekten het lichaam omstreeks 11.30 uur en alarmeerden de politie. Er werd onderzoek gedaan op de betreffende locatie, onder andere door de technische recherche. Ook dit onderzoek heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf opgeleverd. De identiteit van de man kon vastgesteld worden door uiterlijke kenmerken, kleding en persoonlijke bescheiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.