lekker zwemmen in de voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie en wat is er voor basisschoolkinderen nou leuker om in de vakantie te gaan zwemmen? Zo denken ze er bij zwembad Tijenraan in Raalte ook over. Dinsdagochtend stonden er clinics waterpolo en synchroonzwemmen op het programma om de jeugd eens kennis te laten maken met deze zwemsporten. ’s Middags opent MultiMovez ook nog haar deuren zodat de kinderen kunnen bewegen op de hipste muziek op de dansplaten.

Deze week zijn er nog meer zwemactiviteiten in Tijenraan. Zo is er woensdag een Tijenraan-instuif en discozwemmen, donderdag het ‘zwem-je-rot’ en vrijdag het Raalter Kampioenschap Bommetje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.