Home / archiefcentraal / leerlingen ccs spelen high school musical

leerlingen ccs spelen high school musical

De leerlingen van het VMBO van het Carmel College Salland in Raalte staan op 8, 9 en 10 februari op het podium van het Hoftheater. Ze spelen dan High School the musical. Al maanden lang zijn de leerlingen en docenten hard aan het werk om de productie gesmeerd op de planken te krijgen.

De eerste twee voorstellingen zijn voor alle leerlingen en medewerkers vans het VMBO en het Praktijk Onderwijs toegankelijk, de laatste voorstelling op donderdagavond is alleen voor familie en genodigden te bekijken. De acteurs kenen hun tekst inmiddels helemaal uit het hoofd, hebben zich in hun karakter ingeleefd. De dansgroep staat op scherp en de muzikanten en het koor zijn er klaar voor. Dit jaar is de band verder uitgebreid.

Klas 2b1c van de school heeft het decor gemaakt. Ook grime en catering wordt door leerlingen verzorgd en docenten steken veel energie in het realiseren van de voorstelling.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.