Home / archiefcentraal / leer omgaan met je scootmobiel

leer omgaan met je scootmobiel

Sociaal Cultureel Werk organiseert ook dit jaar weer een cursus omgaan met de scootmobiel. De cursus is speciaal bedoeld om scootmobielrijders een fijner en veiliger gevoel op de weg te geven zodat, zij weer kunnen gaan genieten van de activiteiten buitenshuis.

Er zal aandacht zijn voor de verkeersregels die gelden met een scootmobiel, en er wordt geoefend op een echt parcours met verschillende obstakels. Een nuttige, leerzame maar ook zeker een gezellige cursus.

De cursus vindt plaats op dinsdag 8 en 15 maart plaats. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan de theorie en op 15 maart gaat de groep in de praktijk aan de slag. Beide ochtenden starten om 9.30 uur en duren tot 11.30 uur en vinden plaats in de lounge van het Kulturhus.

De kosten voor de beide bijeenkomsten bedragen 5 euro. Voor meer informatie en opgave kun je bij Sociaal Cultureel Werk terecht via 0548-362755 of kun je op www.socuweholten.nl kijken.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.