larissa mars wint t oale spoor cross

Larissa Mars uit Heino heeft zondag ’t Oale Spoor Cross in Hellendoorn gewonnen. Deze wedstrijd voor recreanten over 7900 meter werd voorafgaand aan het NK Cross gehouden.

Mars won bij de vrouwen. In de laatste ronde liep ze weg van haar tegenstanders en finishte met 40 seconden voorsprong op de nummer twee. Mars stond vorige week ook op het podium als nummer twee in het Sallands Cross Circuit op de 5 km. Haar trainingsmaatjes Lotte Huiberts en Tess Boekema wonnen daar respectievelijk de 5 en de 10km. Alle drie de jongedames (16 en 17 jaar) doen nu al serieus mee met de senioren. Ze worden getraind door Ans Veens uit Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.