Home / archiefcentraal / lambert jan koops naar podium heino

lambert jan koops naar podium heino

Koops 2.0 is het derde programma van Lambert-Jan Koops. Hiervoor had de cabaretier twee succesvolle programma’s genaamd Dedemsvaart en Buenos Dias. In Koops 2.0 maakt Koops gebruik van een grote dosis humor, vreemde redeneringen en scherpe observaties. Koops 2.0 kent een hoge grapdichtheid en staat vol intelligente humor.

De voorstelling ‘Koops 2.0’ van Lambert-Jan Koops is op vrijdag 11 februari te zien om 20:30 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 11 euro, inclusief koffie of thee. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Smulbaai, Podium Heino en Wereldwinkel Heino.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.