kwiek hoopt op winst in heemskerk

Zaterdag pakte Kwiek nog een punt tegen middenmoter Venus/Nieuwegein. De Raaltese handbalsters namen mede door goed verdedigend werk, voorsprongen van 2-5, 11-14 en zelfs 13-18, maar wisten dit verschil niet vast te houden tot aan de rust.

De tweede helft stond in het teken van hard werken en knokken voor elke bal. Zodoende werd een achter van 26-24 door Kwiek weer gelijkgetrokken. Op basis van de tweede helft was het 31-31 gelijkspel een terechte eindstand, maar voor Kwiek had er gezien de eerste helft meer in gezeten.

Kwiek speelt donderdag om 20:30 uur de inhaalwedstrijd tegen DSS. Als de dames zo spelen als zaterdag dan hopen ze dit keer wel met de winst naar huis te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.