kunstgrasvelden voor luttenberg en broekland

Gerben Holtmaat, voorzitter van SDOL, is harstikke blij dat het sportpark in Luttenberg wordt opgewaardeerd met een kunstgrasveld. “De komst van een kunstgrasveld is bittere noodzaak. Het huidige trainingsveld is een grote zandbak,” vertelt Holtmaat. SDOL heeft nu twee speelvelden en een half trainingsveld. Het kunstgrasveld komt overdwars achter de sporthal, op de plek waar nu het tweede veld en het trainingsveld liggen. Het hoofdveld blijft in de huidige staat, maar zal straks het tweede veld worden. Holtmaat: “We beginnen 1 juni met de aanleg en 1 augustus zou het veld speelklaar moeten zijn.”

Ook in Broekland bestaat de wens voor een kunstgrasveld al langer en wordt er een grasveld vervangen door een kunstgrasveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.