koop kaarten ijsselderby bij zwolle spelers

De IJsselderby, FC Zwolle – Go Ahead Eagles, wordt op zondag 13 februari gespeeld en om het stadion helemaal vol te krijgen worden de kaarten verkocht door speciale verkopers. Op zaterdag 5 februari verkopen Arne Slot en Bram van Polen de kaarten. Een week later, op zaterdag 12 februari, verkopen trainer Art Langeler en Albert van der Haar de kaarten.

Op beide zaterdagen is FC Zwolle geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur, waarbij de spelers direct na afloop van de training naar de receptie van FC Zwolle zullen komen. Met een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle – plaatsen zoals Kampen, Harderwijk, Heerde, Dalfsen en Meppel behoren ook tot deze regio – kun je bij de receptie van FC Zwolle gewoon een kaart bemachtigen. Ook wanneer je geen clubcard hebt, is het dus mogelijk om aanwezig te zijn bij de IJsselderby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.