kolkman kopt sdol naar gelijkspel

Op een herfstdag in februari speelde SDOL zondag met 2-2 gelijk tegen OVC. De Luttenbergers, met Michiel van der Vlies en Marc Kogelman in de gelederen, kregen in de eerste helft een paar goede kansen, maar deze bleven onbenut. Terwijl alles onder controle leek gaf het Luttenbergse team vlak voor rust toch nog twee knullige doelpunten weg.

De 2-0 achterstand was voor SDOL reden om de druk op OVC na rust flink te verhogen. Na zo’n tien minuten spelen resulteerde dit in een doelpunt van Mark Korstee. Het geloof keerde weder en de druk op OVC bleef groot. In de slotminuten van de wedstrijd kopte Niels Kolkman een indraaiende corner van Kortstee binnen.

Na hard werken kon SDOL tevreden zijn met een punt. Wel was er nog een kleine tegenslag, want Chiel van Brakel is voor een lange tijd niet inzetbaar. In de eerste helft kwam hij ongelukkig op de grond en brak daarbij z’n pols.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.