Home / archiefcentraal / klussen en klussers gezocht voor nl doet

klussen en klussers gezocht voor nl doet

Op 18 en 19 maart 2011 kan iedereen weer aan de slag tijden NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Er worden dan ook klussen en klussers gezocht.

Wil je een klus aanmelden voor NL DOET, dan kun je naar www.nldoet.nl/raalte gaan. Maak een leuke omschrijving van de klus en geef aan hoeveel vrijwilligers je zoekt. Via de website kunnen belangstellenden zich vervolgens intekenen op de klus.

De klussen zijn mogelijk in alle soorten en maten. Van het opknappen van een speeltuin en het pimpen van een dorpshuis, tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten. Of wat dacht u van achterstallige klussen zoals het op orde brengen van de administratie, of het uitzoeken van spellen en boeken.

Een klus doen kan op vele manieren. Individueel, maar ook met collega’s, vrienden of je klas. Kijk op www.nldoet.nl/raalte welke klussen er bij jou in de buurt zijn aangemeld. Tot eind februari komen er elke dag weer nieuwe klussen bij, dus kom regelmatig kijken of er een leuke klus is bijgekomen. Ook kun je naar www.vrijwilligerswerkraalte.nl gaan voor meer informatie.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.