klussen en klussers gezocht voor nl doet

Op 18 en 19 maart 2011 kan iedereen weer aan de slag tijden NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Er worden dan ook klussen en klussers gezocht.

Wil je een klus aanmelden voor NL DOET, dan kun je naar staging2.nldoet.nl/raalte gaan. Maak een leuke omschrijving van de klus en geef aan hoeveel vrijwilligers je zoekt. Via de website kunnen belangstellenden zich vervolgens intekenen op de klus.

De klussen zijn mogelijk in alle soorten en maten. Van het opknappen van een speeltuin en het pimpen van een dorpshuis, tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten. Of wat dacht u van achterstallige klussen zoals het op orde brengen van de administratie, of het uitzoeken van spellen en boeken.

Een klus doen kan op vele manieren. Individueel, maar ook met collega’s, vrienden of je klas. Kijk op staging2.nldoet.nl/raalte welke klussen er bij jou in de buurt zijn aangemeld. Tot eind februari komen er elke dag weer nieuwe klussen bij, dus kom regelmatig kijken of er een leuke klus is bijgekomen. Ook kun je naar staging2.vrijwilligerswerkraalte.nl gaan voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.